Druk? 30min. behandeling!

Behandelingen schoonheidssalon Glow

Je kan bij Glow terecht voor de volgende soort behandelingen. Een beschrijving van verschillende schoonheidsbehandelingen is ook, samen met prijzen, te vinden op de prijslijst

Doel van gezichtsbehandeling

Het doel van mijn gezichtsbehandelingen is huidverbetering en een stuk onstpanning in deze drukke tijden. Een regulier bezoek aan een schoonheidsspecialiste is echter niet voldoende. Twee keer per jaar naar de tandarts resulteert ook niet in een gezond gebit. U zult thuis ook moeten 'poetsen'!

Juiste ingredienten

Ik werk met professionele producten met de juiste ingrediƫnten. Helaas worden er nog steeds veel producten gebruikt, ook van bekende merken, die stoffen bevatten welke de huid afsluiten wat juist huidproblemen kan veroorzaken.

Derma-Peeling

Uitgebreide informatie over Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering van Dermaquest.

Gezichtsbehandeling Dermalogica

Verstopte poriƫn, vermoeide huid, droge huid, gevoelige huid?
Laat uw huid reinigigen, verzorgen en verbeteren. Kom voor een korte of lange Dermalogica behandeling of een BioSurface Peel. Geschikt voor vrouwen en voor mannen.

Acne behandeling

Zelf heb ik vroeger veel last van Acne gehad, dat is een van de belangrijke redenen dat ik schoonheidsspecialste ben geworden. Ik weet net als jou hoe vervelend het is en help je graag met het behandelen van jou Acne. Ik beschik over acne specialisatie wat betekent dat de kosten bij ziektekosten verzekering gedeclareerd kunnen worden (ik kan dit helaas niet garanderen daar dit per verzekering verschilt. Informeer zelf bij u verzekeraar naar uw mogelijkheden)

Make-up Lookx

Bruidsmake-up, Make-up voor een speciale gelegenheid, of om zo maar eens wat anders te proberen.

Massage

Stress, spanning of een verkeerde houding?
Verwen u zelf met een massage.

Harsen

Ook zo'n hekel aan overtollige haargroei?
Laat uw haren Harsen, dan blijven ze lange tijd weg.

 

Een beschrijving van verschillende schoonheidsbehandelingen is ook, samen met prijzen, te vinden op de prijslijst